2 minučių pratimų serija pilvo presui stiprinti

Pilvo preso pratimai yra naudingi pilvo raumenims sustiprinti. Taip pat padeda esant nugaros skausmams, nes stipresni pilvo ir nugaros raumenys nuima krūvį nuo stuburo.

Vyksta diskusijos ar pilvo preso pratimai padeda tirpinti pilvo riebalus. 2011 metais atlikti tyrimai parodė, kad pilvo preso pratimai nesumažina pilvo riebalų. Kad tai pasiekti, turi būti išeikvota energija ir sukuriamas suvartojamų kalorijų deficitas. Tad, jeigu norite numesti lašinukus nuo pilvo, kuris atrodo šiek tiek meduolio formos bei turi vieną ar keletą “gelbėjimosi ratų”, pakibusių pilvo šonuose, vien tik atlikti pilvo preso pratimus nepakaks, reikia kiek mažiau ir teisingiau maitintis.

Taigi, kiek tai pasitvarkykite su savo vartojamu maistu ir mitybos įpročiais ir laikas pasikoreguoti savo kūno, ypač pilvo formas.

Žiūrėdami žemiau esančius video, atkreipkite dėmesį į atliekamų pratimų intensyvumą, atlikimo greitį. Pratimai atliekami be pertraukų vienas tarp kito, gana sparčiu tempu. 2 minučių pratimų seriją galite atlikti namų sąlygomis, atsigulus tiesiai ant kilimo ar pasitiesus specialų kilimėlį ant grindų.

Žiūrėkite video ir gražinkite savo kūno formas.

Atsilenkimai, stengiantis pečius laikyti aukščiau ir, grįžtant į pradinę padėtį, neliesti jais grindų.
abs workout

Verikalūs atsilenkimai, kojas ištiesiant vertikaliai aukštyn ir rankų pirštais siekiant kojų pirštus.
abs workout 2

Atsilenkimai įstrižai, siekiant dešine alkūne kairės blauzdos link ir atvirkščiai. Atkreipkite dėmesį į judesio amplitudę, judesio mosto platumą.
abs workout 3

Nugaros kėlimas, laikant smakrą ir kojas, neliečiant grindų.
abs workout 4

“Sulenkiamo peiliuko” pratimas, alkūnėmis paeiliui siekiame kitos pusės kelius, kuriuos taip pat pritraukiame prie alkūnių.
abs workout 5

Raidės V laikymas, šlaunys ir liemuos sudaro V raidę, rankos ir blauzdos horizontalioje pozicijoje, kvėpuokite ir stenkitės išlaikyti V raidės poziciją.
abs workout 6

Irklavimas, rankomis ir kojomis imituokite irklavimą valtyje.
abs workout 7

Pasisukimai į šonus, sukryžiuotos kojos pakeltos virš grindų, rankomis siekiame į vieną ir kitą pusę.
abs workout 8

Pratimas “Lentutė”, alkūnėmis ir kojų pirštais remiamės į grindis, kūnas tiesus lyg lentelė.
abs workout 9
video
Ir pailsėkite.

Taip pat pratimus galite pakaitalioti su  kardio pratimų serija.