Turbūt niekas nedrįstų ginčytis dėl neabejotinos vandens naudos mūsų sveikatai. Be vandens išgyventume neilgai, nes jis dalyvauja visuose mūsų organizmo procesuose. Vanduo, kaip vienas svarbiausių ingredientų, minimas ir įvairiose dietose. Tiesa, ši informacija gana prieštaringa. Šiame straipsnyje pateiksime rytietišką požiūrį …

Vandens vartojimas ir svorio reguliavimas Skaityti daugiau ›

Pažymėti: , , , , , ,

Įpusėjus rudeniui ir artėjant žiemos sezonui, t.y. svyruojant oro temperatūrai, dažnai imame justi nuovargį, silpnumą, o dažnas suserga ir peršalimo ligomis. Pasak specialistų, orų permainos gali tapti tikru išbandymu mūsų organizmui. Ir nors imuniteto stiprinimu reikia rūpintis visus metus, šaltuoju …

Natūraliai stiprinti imunitetą padeda ne tik medus ir citrina Skaityti daugiau ›

Pažymėti: , , , ,

Rudenį šeimininkės konservuoja įvairiausias rudens gėrybes. Tačiau konservuojant visuomet egzistuoja pavojus, kad konservai bus netinkamai paruošti ir juos valgydami galime susirgti botulizmu – sunkia neurotoksine ir maisto toksine infekcija. Kas tas botulizmas? Tai infekcinė liga, pasireiškianti nervų sistemos pakenkimu. Ligos …

Koservuotas maistas: ką reikia žinoti? Skaityti daugiau ›

Pažymėti: , ,