Geriausios atostogos svoriui mesti Europoje

8 dienų Jogos, detoksikacijos ir svoriui mesti atostogos saulėtoje Ispanijoje

Partnerystės programos reklaminis straipsnis. Jei pasinaudosite rekomendacijomis ir įsigysite atostogų paketą, tuomet Sveikadieta.lt uždirbs komisinius, be jokių papildomų išlaidų Jums.

Jei norite padidinti savo energijos lygį, gerai jaustis ir galbūt numesti svorio, La Crisalida jogos, detoksikacijos ir svoriui mesti programa buvo sukurta jums!

„La Crisalida Retreats“ yra sveikatingumo ir gerovės poilsio vieta, įsikūrusi nuostabioje Kosta Blankoje, Ispanijoje, kelios minutės pėsčiomis nuo nuostabaus paplūdimio.

La Crusalida svoriui mesti atostogos

Siūlome „viskas įskaičiuota“ užsiėmimų programą, apimančią jogą, meditaciją, kasdienius pasivaikščiojimus su gidu, mankštos užsiėmimus (pvz., šokinėjimo, jogos, pilates; kojų, blauzdų ir pilvo pratimų bei vandens aerobikos užsiėmimus vasarą) ir gyvenimo persitvarkymo seminarus.

Šios veiklos derinamos su nuostabiu augaliniu (veganišku) maistu arba šviežiai pagamintomis sultimis, padedančiomis detoksikuoti kūną, protą ir dvasią bei numesti svorio.

Dirbame ištisus metus. Galite atvykti bet kurią savaitės dieną, nes mūsų programa vykdoma kiekvieną dieną, ir galite likti tiek ilgai, kiek norite.

Šis paketas yra skirtas 7 nakvynėms/8 dienoms, todėl susisiekite su mumis, jei norite apsistoti trumpesniam ar ilgesniam laikui.

Maistas: veganiškas, be glitimo, be pieno, tinkamas alergiškiems riešutams, nenaudojantis cukraus, be kiaušinių, mažai riebalų.

Kuo ypatinga programa?

Detoksikacinė La Crisalida programa sukurta siekiant atkurti sveikatą, gyvybingumą ir energiją jūsų kūne ir jūsų gyvenime, pašalinant fizinius toksinus iš kūno ir išlaisvinant emocinius „toksinus“, kurie taip pat susikaupė jūsų gyvenime.

Albir, Valensijos provincija, Ispanija | Veikia ištisus metus | Kaina nuo: 1092 EUR

Daugiau informacijos ir užsakyti: BookRetreats.com


7 dienų prabangios detoksikacijos ir svoriui mesti atostogos Antalijoje, Turkijoje

Įsivaizduokite, kad patiriate nuostabią Antalijos kultūrą ir miesto gyvenimą – tuo pačiu metu mesdami svorį.

Su sveikos mitybos programa ir kruopščiai paruoštomis sultimis bei gėrimais ši 7 dienų programa padės pašalinti iš organizmo toksinus ir tuo pačiu metu numesti daug svorio.

sultys svoriui mesti

Tai taip pat nuostabi savaitė mieste, kur būsite apsupti paplūdimių, baseinų, parkų, parduotuvių, kavinių ir dangiškosios Antalijos kultūros. Tai galimybė mėgautis nuostabiu vaizdu į Viduržemio jūros kalnus ir jūrą, apsistojus savo kambaryje 5 žvaigždučių viešbutyje, netoli gerai žinomo Konyaalti paplūdimio. Turėsite daug laiko apžiūrėti miesto centrą, senamiestį; susitikti su draugiškais vietiniais žmonėmis, pasimėgauti autentišku maistu, pasivažinėti dviračiu paplūdimiais ir dar daug daugiau.

Šios programos tikslas – išgydyti kūną ir protą. Ir, be jokios abejonės, jausitės nepaprastai gerai!

Kuo ypatinga programa?

Stresas, sėslus gyvenimo būdas, blogi mitybos įpročiai, oro tarša, itin perdirbtas maistas, nekontroliuojamos cheminės medžiagos, kurios naudojamos daugumoje pusgaminių, ir aplinkos tarša – visa tai gali paskatinti toksinų kaupimąsi mūsų organizme. Ši 7 dienų programa yra būtent tai, ko jums reikia norint jų atsikratyti.

Viešnagės Antalijoje metu galėsite naudotis visais „Rixos Downtown Hotel“ patogumais.

Draugiškas personalas visada pasiruošęs patenkinti jūsų poreikius.

Antalija, Turkija | Dirba visus metus | Kaina nuo: 2850 EUR

Daugiau informacijos ir užsakyti: BookRetreats.com


8 dienų svoriui mesti atostogos Pietų Tirolyje, Italijoje

Svorio metimo programa MĖGAUKITĖS KELIONE.

Šio metodo esmė – leisti svečiui atrasti malonumą, pagerinti sąmoningumą ir suaktyvinti svorio metimo mentalitetą.

Visapusiška, kryptinga programa dinamiškiems žmonėms, kuriems reikia atnaujinti energijas, pakoreguoti formas ir praskaidrinti mintis.

svoriui mesti programa, masažas

Svorio metimo koordinatorius padės svečiui sutelkti dėmesį ir pasinaudoti didžiuliais programos pasiūlymais, kartu stebėdamas pažangą.

Skatinama dalyvauti visose siūlomose veiklose.

Kuo programa ypatinga?

Preidlhof yra daug apdovanojimų pelnęs sveikatingumo centras, įsikūręs Naturno mieste, Pietų Tirolyje, Italijoje.

Privačiai priklausantis „Preidlhof“ išsikovojo aukščiausios klasės reputaciją kaip holistinis, prevencinis ir medicininis kurortas, skirtas 16 metų ir vyresniems svečiams.

Preidlhof yra tvirtai įsipareigojęs vykdyti mokslinius tyrimus ir nuolat diegti naujoves bei investuoti į savo sveikatinimo talentus, patalpas ir paslaugas.

Naturnas, Pietų Tirolis, Italija | Dirba visus metus | Kaina nuo: 3187 EUR

Daugiau informacijos ir užsakyti: BookRetreat.com


8 dienų gurmaniškos, svoriui mesti ir sveikatinimosi atostogos Italijoje

Lucia Magnani Sveikatos Klinika yra prabangus Italijos ilgaamžiškumo centras, kuriame dera aukšta profilaktikos, gerovės, grožio, asmeninės pagalbos specializacijos ir aukščiausios klasės svetingumas. Būsite panirę į gražią Art Déco aplinką, žavingame viduramžių kaime, tarp Bolonijos ir San Marino Respublikos, kur taip pat Florencija pietuose.

Svorio metimo programą sukūrė klinikos profesionalai ir mokslininkai, siekiant palaipsniui, be vaistų ir kūno prievartavimo numesti perteklinius kilogramus. Tai taip pat leidžia susigrąžinti sveiką gyvenimo būdą ir suprasti, kaip tinkamai maitintis, laipsniškai metant svorį ir be atkryčių į buvusias formas.

gurmani6kas maistas svoriui mesti

Asmeninis treneris kiekvieną dieną seka svečią individualizuotose treniruotėse, o mitybos specialistas visada pasiruošęs patarti dėl mitybos. Rezultatas bus geresnis dėka naujausios kartos grožio mašinų, kurios veiks riebalų masę. Kiekvienos dienos pabaigoje, atpalaiduojančių, drenuojančių ir audinius modeliuojančių gydomųjų masažų dėka, galėsite mėgautis tyros savijautos akimirka.

Kuo ypatinga programa?

Visi „Long Life Formula“ programų elementai yra paremti GVM Care and Research, vienos iš pirmaujančių sveikatos grupių Europoje, turinčios 50 metų patirtį ir 49 sveikatos priežiūros įstaigas pasaulyje, iš kurių Lucia Magnani Sveikatos Klinika, užima pagrindinę padėtį.

Siūloma 10 skirtingų tikslų siekiančių sveikatingumo programų, kurios padės pasiekti geriausių rezultatų, ilgaamžiškumo ir išmokti įsisavinti sveikos ir subalansuotos gyvensenos įpročius.

Lucia Magnani Sveikatos Klinikos pritaikytas ilgalaikės gerovės metodas vadinamas Long Life Formula®. Šis metodas pagimdė skirtingas sveikatinimo programas, turinčias kryptingų tikslų ir siekiančias užkirsti kelią specifinėms šiuolaikinio amžiaus patologijoms.

Castrocaro Terme, Emilia-Romagna, Italija | Dirba visus metus | Kaina nuo: 6100 EUR

Daugiau informacijos ir užsakyti: BookRetreats.com

Šiuose poilsio namuose yra teikiama ir daugiau sveikatingumo programų. Dar viena svoriui mesti programa:

4 dienų gurmaniškos svoriui mesti ir sveikatinimosi atostogos Italijoje

Tikimės, kad iš mūsų kruopščiai atrinktų svoriui mesti atostogų atradote SAVO ATOSTOGAS!