Japoniška dieta

Žinovai sako, kad ji nėra labai sunki, o per trylika dienų galima netekti 7 – 8 kilogramų svorio. Šiuo periodu organizmas greitina savo “apsisukimus”. Dieta per trumpą laiką sureguliuoja medžiagų apykaitą ir pertvarko organizmą į kitą ritmą.

japonija-medis-dangus

PIRMA DIENA
Pusryčiai: Juoda kava.
Pietūs: Du kietai virti kiaušiniai, šviežių kopūstų salotos su augaliniu aliejumi, stiklinė pomidorų sulčių arba vienas pomidoras.
Vakarienė: Virta arba kepta žuvis, šviežių kopūstų salotos su augaliniu aliejumi.

ANTROJI DIENA
Pusryčiai: Juoda kava su džiūvėsėliu.
Pietūs: Virta arba kepta žuvis, šviežių kopūstų salotos su augaliniu aliejumi.
Vakarienė: 200 g virtos jautienos, stiklinė kefyro.

TREČIOJI DIENA
Pusryčiai: Juoda kava.
Pietūs: 1 virtas kiaušinis, trys didelės virtos morkos su augaliniu aliejumi.
Vakarienė: Obuoliai.

KETVIRTOJI DIENA
Pusryčiai: Juoda kava.
Pietūs: Viena didelė pastarnoko arba petražolės šaknis, virta arba kepta augaliniame aliejuje, obuoliai.
Vakarienė: Du kietai virti kiaušiniai, 200 g virtos jautienos, šviežių kopūstų salotos su augaliniu aliejumi.

PENKTOJI DIENA
Pusryčiai: Tarkuota šviežia morka, apšlakstyta citrinų sultimis.
Pietūs: Virta arba kepta didelė žuvis, stiklinė pomidorų sulčių.
Vakarienė: Virta arba kepta žuvis, šviežių kopūstų salotos su augaliniu aliejumi.

ŠEŠTOJI DIENA
Pusryčiai: Juoda kava.
Pietūs: 500 g virtos vištienos, šviežių morkų arba šviežių kopūstų salotos.
Vakarienė: Kietai virti kiaušiniai, šviežių kopūstų salotos su augaliniu aliejum.

SEPTINTOJI DIENA
Pusryčiai: Arbata.
Pietūs: 200 g virtos jautienos, vaisiai.
Vakarienė: Bet kas iš ankstesnių dienų raciono, išskyrus trečios dienos patiekalus.

Nuo aštuntos dienos dietą reikėtų pakartoti. O netekus 7 – 8 kg svorio, galima normaliai maitintis du tris metus. Sėkmės!