Maisto produktai, tirpdantys riebalus nuo pilvo ir šlaunų

sijonas skleidziasi siules

Valgant kai kuriuos maisto produktus pagerėja medžiagų apykaita ir to pasekoje yra deginami riebalai. Kokie tai produktai?

1. Kiaušiniai
Vitaminas B12, kuris yra randamas kiaušiniuose, padeda Jūsų organizmui deginti riebalus. Be to, kiaušiniai suteikia sotumo jausmą ir neleidžia persivalgyti.

2. Žemės riešutų sviestas
Nesvarbu, riebus ar tepamas storu sluoksniu, tai yra puikus magnio šaltinis. Magnis stimuliuoja ląsteles, kad  jos efektyviai perdirbtų energiją.

3. Jautienos mėsainiai
90 procentų šio produkto sudaro liesa jautiena, baltymai. Yra aišku, kad baltymų virškinimas reikalauja daugiau energijos nei riebalų ar angliavandenių.

4. Marinuoti agurkai
Vidutinio dydžio agurke yra tik septynios kalorijos – daugiau energijos sunaudosite perdirbdami šias sūrokas ir traškias daržoves.

5. Sūris
Linoleno rūgštis, esanti pieno produktuose padeda Jūsų organizmui deginti riebalus. Pasirinkite subtiliai skanius produktus, kuriais pradžiuginsite savo gomurį.

6. Žalioji arbata
Žalioje arbatoje yra daug katechinų. Tai antioksidantai, kurie, kaip rodo tyrimai naikina riebalus organizme. Be to, kofeinas sustiprins mdžiagų apykaitą.

7. Avokado vaisius
Jame yra gausu naudingų riebalų, kurie slopina norą valgyti ir L -karnitino, amino rūgšties, kuri varo kūno variklį.

8. Jogurtas
Įprastame, mažai riebalų turinčiame jogurte yra probiotikų, naudingų bakterijų, kurios gali sumažinti riebalų, kuriuos absorbuoja jūsų kūnas, kiekį.

Ar riebalai pirmiausia pradės tirpti nuo pilvo, šlaunų ar sėdmenų, tai būtų sunkoka pasakyti. Tai priklauso nuo daugelio įvairių faktorių. Bet kokiu atveju, tai maisto produktai, kuriuos vartojant, kūno riebalams gali tapti karštoka.

Skaitykite, kodėl kartais riebalų sluoksnis nemažėja, net sportuojant.