Pagrindinės žmonių mitybos maisto medžiagos yra baltymai, riebalai ir angliavandeniai. Tačiau be pagrindinių maisto medžiagų labai svarbią įtaką žmogaus organizmui turi ir biologiškai aktyvios medžiagos, tokios kaip vitaminai, mineralinės, fitoncidinės (augalų išskiriamos biologiškai aktyvios medžiagos, naikinančios bakterijas, parazitus bei stabdančios …

Kiek suvalgyti daržovių per metus? Skaityti daugiau ›

Turbūt daugelis yra girdėjęs apie tai, kad puikiai mūsų kraujotakos ir širdies veiklai užtikrinti būtina vartoti Omega 3 riebiųjų rūgščių papildus, kurie būna tiek augalinės kilmės (ALR – a-linoleno rūgštis) bei išgaunamas iš žuvų (EPR – eikozapantaeno rūgštis ir DHR …

Omega 3 nauda organizmui Skaityti daugiau ›