Žemės, lazdynų, migdolų ar graikinius riešutus lietuviai naudoja tiek įvairiems patiekalams ruošti, tiek užkandžiauti. Visi puikiai žinome jų teikiamą naudą – riešutuose gausu baltymų, mineralų, vitaminų, nesočiųjų riebalų rūgščių ir skaidulų, kurios mažina cholesterolio kiekį kraujyje ir padeda išvengti daugelio …

Bertoletijos: ir imunitetui, ir vyriškumui stiprinti Skaityti daugiau ›

Pažymėti: , , , ,

Įpusėjus rudeniui ir artėjant žiemos sezonui, t.y. svyruojant oro temperatūrai, dažnai imame justi nuovargį, silpnumą, o dažnas suserga ir peršalimo ligomis. Pasak specialistų, orų permainos gali tapti tikru išbandymu mūsų organizmui. Ir nors imuniteto stiprinimu reikia rūpintis visus metus, šaltuoju …

Natūraliai stiprinti imunitetą padeda ne tik medus ir citrina Skaityti daugiau ›

Pažymėti: , , , ,