Vitaminų ir baltymų dieta

Valgyti tik produktus, kuriuose gausu baltymų ir vitaminų. Atsisakyti riebalų ir angliavandenių. Maisto negalima gardinti padažais ir užpilais (pomidorų padažu, majonezu, aliejumi, grietine). Druskos vartojimą turėsite apriboti iki minimumo. Baltyminis ir vitamininis maistas valgomas atskirai.

orange-apelsino-griezineliai

Dienos meniu:

  • 8.00 – du virti kiaušiniai (baltymai);
  • 10.30 – vienas greipfrutas (vitaminai);
  • 13.00 – 200 gr. virtos neriebios mėsos (baltymai);
  • 15.30 – du obuoliai (vitaminai);
  • 18.00 – 200 gr. virtos žuvies (baltymai);
  • 20.30 – vienas didelis apelsinas (vitaminai).

Kiaušinius, mėsą arba žuvį galima pakeisti į kitus baltyminius produktus – neriebią varškę, sūrį, paukštieną ar kt. Vietoje vaisių – daržoves, pavyzdžiui, burokėlius, morkas, agurkus, pomidorus, paprikas. Nevalgyti saldžių vaisų (vynuogės, bananai, abrikosai). Taip pat ir bulvių.

Besilaikydami šios dietos per dešimt dienų galite numesti net iki 5-7 kilogramų.

Pažymėti: , ,