Pasirūpinkite gausesniu derliumi: kokias daržoves sėti vieną šalia kitos, o kurios bus blogos kaimynės?
Vis labiau žemę šildanti saulė primena – jau metas planuoti sėją ir sodinimą darže.
Vis labiau žemę šildanti saulė primena – jau metas planuoti sėją ir sodinimą darže.
Pavasaris Vilniuje neįsivaizduojamas be Kaziuko mugės šurmulio, spalvų ir, žinoma, kepinių kvapo.
Nors įprasta Užgavėnėms kepti pačius įvairiausius blynus, gilioje senovėje žiemos išvarymo šventę kaimuose lietuviai pažymėdavo gausiais ir riebiais kiaulienos valgiais, o praėjusio amžiaus viduryje miestuose imta gardžiuotis ir spurgomis.
Neretai sukantis virtuvėje bei planuojant vakaro meniu galvojama ir apie kitos dienos patiekalus, kuriems pagaminti bus galima panaudoti vakarykščius likučius.
Luktelkite. Sudėkite uogas ant kepimo popieriumi išklotos skardos ar indo ir palikite atvėsti kambario temperatūroje, tuomet perdėkite į šaldytuvą, kad šokoladas sustingtų.
Nežinote, ką šiandien gaminti vakarienei? Vištiena ant ryžių su daržovėmis – skanus ir pigus patiekalas, kuris praktiškai pasigamina pats.
Traškus iš išorės ir minkštutėlis viduje, auksinis, viliojančiai kvepiantis tikru sviestu – kas galėtų atsispirti ką tik iškeptam kruasanui?